Vivienne is al bijna een jaar onze bedrijfsmasseuse, en dat bevalt zeer goed! Enkele dagen per maand is zij op kantoor aanwezig en kunnen onze medewerkers zich inschrijven voor een “bedrijfsmassage”. Vivienne is zeer deskundig: zij inventariseert eerst aan wat voor soort massages medewerkers behoefte hebben, ze bespreekt met hen of er eventuele (sport-)blessures zijn en neemt echt de tijd voor hen. Er zijn uitsluitend positieve reacties en onze medewerkers zien het inmiddels als een prima arbeidsvoorwaarde. Naast zeer deskundig in haar vak is Vivienne ook nog eens een hele fijne open persoon om mee te werken en wordt ze al bijna gezien als “one of us”, ik kan haar echt van harte aanbevelen!

Robert Geerken

HR Manager , GoodHabitz

Vivienne is erg professioneel. Dankzij haar massage kom ik na een drukke werkweek weer lekker tot rust. Zeker een aanrader!

Steffi Liem

Tandarts, Tandartspraktijk Liem

Vivienne werkt heel professioneel en laat je ontspannen. Voelde me helemaal op m’n gemak tijdens een fijne massage! Zeker een aanrader!

Bo Reijnen

Docente Frans, Dr. Mollercollege

Een echte aanrader!! Het is een weldaad voor je mind en body. Ik vond t heerlijk !

José van Strien

Assistente, Tandartspraktijk Wijk en Aalburg

Ik heb twee massages geboekt, een ontspanningsmassage voor mij en een sportmassage voor mijn man.
Ideaal! Vivienne komt bij je thuis dus de kids kunnen gewoon lekker op hun plekje spelen. Precies wat we nodig hadden in deze drukke periode. Ik ga zeker nog een keer boeken!

Nadine DeClercq

Parttime student, The Open University

Ik heb bij Vivienne een workshop ;’ ‘gelukkig 2019’ het behalen en behouden van je doelen’ gevolgd.

Ik voelde me door de mix van theorie en persoonlijke aandacht erkend in waarom het voor mij zo moeilijk was om aan mijn persoonlijke doelen te werken in het verleden. Ik dacht, ik ben inmiddels erg goed op weg (wat ook zo is) maar door voor jezelf op een structurele manier je eigen prioriteiten in beeld te krijgen, kwam ik erachter dat ik op dit moment ook een doel had waar ik erg veel moeite mee had om dat te bereiken. Er zijn vaak namelijk altijd wel situaties waarin je toch weer in je eigen valkuil trapt waardoor je misschien denkt dat je aan een doel werkt, maar dat dit eigenlijk niet echt het geval is en dat je op een andere manier veel effectiever en sneller dit doel kan bereiken. Alles met als hoofddoel dat jij jezelf serieus neemt en je vitaal voelt.

Ik heb de volgende dag gelijk een belangrijke en moeilijke stap gezet met betrekking tot een doel wat ik probeerde te behalen. Dankzij de workshop was dit ineens heel helder. Verder heb ik tools meegekregen om doelen te stellen maar ook om je doelen te behouden als je ze al bereikt hebt! (Wat voor mij dus ook onder andere het geval was). Wanneer je merkt dat je namelijk niet meer bezig bent met je doelen (op verschillende gebieden in je leven) dan kan het zijn dat je op een niet progressieve manier aan het proberen bent om aan een doel te werken waardoor je enorm veel tijd en energie verliest en dit eigenlijk alleen maar stress oplevert. Met als gevolg dat je dus geen ruimte meer hebt voor al je andere belangrijke doelen!

Verder is Vivienne een persoon die erg meegaand is, zich goed kan inleven in mensen en betrokken is. Ik merk dat haar hart ligt bij dit vak en dat ze mensen hier echt mee wil helpen. Er heerste een ontspannen sfeer in de groep waarin ik me persoonlijk direct durfde open te stellen. Een echte aanrader dus!

Maartje van den Burg

Sociaal pedagogisch hulpverlener